HomeProjecten Kantoor de Zeshoek

Kantoor de Zeshoek

Geldermalsen

Aan de Kostverlorenkade te Geldermalsen hebben wij in 2015 een nieuw kantoorpand gerealiseerd.

Op locatie de Zeshoek te Geldermalsen werd donderdag 7 mei 2015 de starthandeling verricht voor de nieuwbouw van het kantoor voor GeoTax en de 18 huurwoningen voor KleurrijkWonen. Aan wethouder Van Meygaarden en de directeuren van KleurrijkWonen en GeoTax was de eer om het presentatiebord met de impressies van het kantoor en de woningen te onthullen. Beide projecten zijn ontwikkeld door DLH Ontwikkeling Zwolle en ontworpen door De Bruin Architecten.

Kantoor GeoTax

GeoTax, onderdeel van Procura Groep, was gevestigd in een oud huurpand in Geldermalsen. Procura Groep heeft met assistentie van DLH Ontwikkeling Zwolle in Geldermalsen gekeken naar een locatie waar nieuwbouw van een eigen kantoor mogelijk was.

Uit deze selectie is locatie 'De Zeshoek' aan de Kostverlorenkade 16 geselecteerd. De gemeente Geldermalsen heeft vervolgens haar medewerking verleend om aldaar een nieuw kantoor te mogen realiseren. Het kantoor is gerealiseerd in opdracht van Procura Groep. Het gaat om een kantoor in twee bouwlagen met een totaal oppervlak van ca. 1.100 m2 BVO. Het omliggende terrein is voorzien in maaiveld parkeren voor auto's en een fietsenstalling.

 

Het betreft een uitermate duurzaam kantoorpand. Het pand is onder andere voorzien van driedubbele beglazing, een warmtepompinstallatie en zonnepanelen op het dak. Voor het ontwerp van het kantoor is een BREEAM-certificaat verkregen met als score Excellent (vier sterren).

Contactpersoon

M. Nijman (Maikel) Projectleider Neem contact op

Feiten & cijfers

 • Opdrachtgever
  Procura Groep
 • Ontwikkeling
  DLH Ontwikkeling Zwolle
 • Architect
  De Bruin Architecten
 • Ingenieur
  IBZ Raadgevend ingenieursburo
 • Installaties
  DuboTechniek
 • Projectcategorieën
  Kantoor- en bedrijfsgebouwen

Meer weten over dit project?

Contact M. Nijman (Maikel) »

Gerelateerde projecten

Alle projecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Kantoor GeoTax behaalt BREEAM Excellent certificaat

Actueel

Het nieuwe kantoorpand van GeoTax in Geldermalsen heeft een BREEAM Excellent oplevercertificaat behaald en is daarmee bekroond...

+