icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq
geplaatst op 19 oktober 2018

Werk mee als Timmerman m/v aan projecten waar je trots op kunt zijn!

Bedrijf
Bedrijfsgegevens
Locatie
Op bouwlocatie
Niveau
MBO , LBO

Mooie bouwprojecten!

Als timmerman je bijdrage leveren aan de realisatie van onze mooie bouwprojecten? Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv is op zoek naar talentvolle timmerlieden.

 

Als ervaren en zelfstandig of als aankomend timmerman ben je bij ons een belangrijke schakel in ons bouwproces. Jij maakt datgene wat op de tekening staat. Je verricht zelfstandig diverse timmerwerkzaamheden in zowel de verbouw als nieuwbouw. Jouw kennis, ervaring en vakmanschap hebben we nodig om onze projecten tot een succes te maken.

 

Je functioneert onder de verantwoordelijkheid van de uitvoerder of voorman op de bouw. Je neemt deel aan de periodieke toolboxmeetings en de eventuele werkoverleggen. 

Jouw profiel

  • Afgeronde vakopleiding timmerman
  • Je bent een enthousiast, gedreven, integer en flexibel persoon voor wie kwaliteit en veiligheid vanzelfsprekende voorwaarden zijn voor een goed project
  • Verder heb je naast je vakmanschap een no-nonsense mentaliteit, ben je kritisch op je eigen werk, kun je vooruit én meedenken met het bouwteam en samenwerken vind je vanzelfsprekend

VolkerWessels

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv is een werkmaatschappij van VolkerWessels. Dit Nederlandse concern verenigt 120 werkmaatschappijen met in totaal circa 12.000 medewerkers in Nederland (circa 16.000 wereldwijd). Daarmee maken we deel uit van een sterk netwerk. Een netwerk dat uitgebreide expertise in alle bouwdisciplines bundelt en samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten mogelijk maakt. Én dat de zekerheid biedt van een solide financiële positie.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is, waar ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd. We zijn een sociaal bedrijf waarin collegialiteit centraal staat. Dat zie je niet alleen terug tijdens je werk, maar ook daarbuiten. Wij conformeren ons aan de CAO voor de Bouw & Infra.

Kom jij bij ons werken?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je meer weten?

Stuur dan een mail naar: info@wesselsrijssen.nl of bel tussen 17.00 en 20.00 uur met John Knoot: 06-50223408.

Solliciteer direct