icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Omgeving

Wessels Rijssen is een bouwer met oog voor haar omgeving. Bij ieder project staan goede communicatie en een prettige samenwerking met onze buren en stakeholders centraal. Beperken van hinder, dat is ons streven. Vooral in binnenstedelijk en operationeel gebied. We stemmen logistiek, werkmethodieken en materieel daarom zo veel mogelijk af op de omgeving. En mocht er hinder kunnen ontstaan, dan gaan we daar tijdig over in gesprek met direct betrokkenen.

bewustebouwers

Bewuste Bouwers

Bewust, veilig, sociaal, milieuvriendelijk en verzorgd. Het zijn de pijlers onder Bewuste Bouwers, een onafhankelijke stichting, gedragscode en keurmerk van verschillende initiatiefnemers in de bouw, waaronder ons moederconcern VolkerWessels. Het doel: professionaliseren van omgevingsmanagement en verbeteren van het bouwimago. Als Bewuste Bouwer draagt Wessels Rijssen de slogan ‘Bewuste Bouwers. Beste buren!' overal en altijd uit.

duurzame bp

Onze bouwplaats

De Duurzame Bouwplaats is een uniek duurzaamheidsconcept voor bouwend Nederland. Het concept is tot stand gekomen in een samenwerkingsverband tussen VolkerWessels Bouwmaterieel en Primum. VolkerWessels Bouwmaterieel heeft met haar concept De Duurzame Bouwplaats het PlanetFit label behaald. Bouwprojecten moeten maatschappelijk verantwoord worden uitgevoerd. Met nadrukkelijke aandacht voor de veiligheid van de medewerkers en de omgeving, het voorkomen van schade aan het milieu en de kwaliteit van het bouwproces.