icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Over Wessels Rijssen

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv is een middelgroot bouwbedrijf dat door heel Nederland bouwopdrachten uitvoert in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. De meeste werken worden uit bouwteam of uit één op één relaties verworven. Het leveren van kwaliteit en service is een eerste vereiste. Dankzij deze filosofie heeft het bedrijf in de loop der jaren een uitstekende naam ontwikkeld. Dit is vooral te danken aan de gezamenlijke inzet van alle medewerk(st)ers.

De betrouwbare bouwpartner

Als u op zoek bent naar de beste bouwpartner, dan bent u bij ons aan het goede adres. Eén die goed is in duurzaam bouwen en die innovatie vanzelfsprekend vindt. Maar tegelijkertijd één waar je in elke fase van het bouwproces op kunt rekenen. Zo'n partner in de bouw is Wessels Rijssen.

Genenkwestie

Die betrouwbaarheid zit in onze genen. Dat zegt iets over de integriteit van onze medewerkers, maar ook over die van onze onderaannemers en leveranciers. Over de afspraken die we met elkaar maken en hoe we mensen selecteren en motiveren. Die naam hebben we vanaf de allereerste timmerklus in 1933 hoog te houden. En dat doen we nog steeds, elke dag en elk project opnieuw. 

No-nonsense

De betrouwbare naam in Oost-Nederland en ver daarbuiten, hebben we ook te danken aan onze no-nonsense mentaliteit. Voor het management en de medewerkers geldt: Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar hoort een platte en open organisatiecultuur bij. Met korte lijnen zodat het resultaat altijd voorop staat.

Dat blijkt ook uit de indrukwekkende projecten die wij op onze naam hebben staan. Projecten die met veel kennis en passie worden gerealiseerd door onze medewerkers.

Wessels Rijssen is onderdeel van VolkerWessels

Van een nieuwe energienotanul woning in één dag tot de aanleg van de grootste zeesluis ter wereld… VolkerWessels heeft alles in huis om een leeg stuk grond om te toveren tot een volledig functionerende stad. VolkerWessels is een toonaangevend en zeer veelzijdig concern dat bouwt aan een betere levenskwaliteit.

 

VolkerWessels heeft meer dan 120 lokaal gewortelde ondernemingen en 16.000 medewerkers. Ondernemingen van het bouwconcern krijgen de kans zich te ontwikkelen tot leiders in hun eigen markt, gesteund door een sterke governance en gedeelde kennis en expertise. VolkerWessels houdt er een ‘think global, act local’ mentaliteit op na en is voornamelijk actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland.

 

De kracht van VolkerWessels ligt in de decentraliteit. Iedere onderneming is zelfstandig maar maakt tegelijkertijd deel uit van een hecht intern netwerk. Bij integrale multidisciplinaire projecten worden de krachten gebundeld om een optimaal resultaat te bereiken.

Certificeringen