HomeOver onsCarrière Stagiair Assistent Uitvoerder

Stagiair Assistent Uitvoerder

2017-08-31

Als Assistent Uitvoerder ben je samen met de Uitvoerder bouw verantwoordelijk voor de aansturing en de logistieke organisatie rondom grote werken. Organiseren van personeel en materieel en bewaken van het transport.

Wat hebben wij te bieden:

De (assistent) Uitvoerder bouw toetst en bewaakt of het werk voldoet aan alle gestelde bedrijfsprocedures en rapporteert hierover aan leidinggevende.

 

De (assistent) Uitvoerder bouw heeft de dagelijkse leiding en zorgt dat het project tot een goede afronding komt. Hiervoor voert u onder andere onderstaande taken dagelijks uit:

  • Opstellen van planningen.
  • Inrichting van de bouwplaats organisatie.
  • Operationeel leidinggeven en leiden van bouwvergaderingen.
  • Beheren van materiaal en materieel.
  • Afwijkingen signaleren en rapporteren.
  • Bewaken van kwaliteits- en veiligheidseisen.

Wat vragen wij van jou?

  • Zelfstandig
  • Leergierig
  • Gemotiveerd

Ons bedrijf

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv is sterk in het realiseren van diverse projecten op het gebied van utiliteits- en woningbouw. Bij al onze werken gaan wij voor kwaliteit!

 

Juist doordat wij vroegtijdig bij een project betrokken zijn, is het mogelijk om eventuele problemen te erkennen en aan te pakken. Wessels Rijssen kan vanaf het ontstaan van het project sturing geven aan het gehele proces van haalbaarheid tot en met realisatie. Wij denken graag met opdrachtgevers mee in constructieve, kostenbesparende en duurzame oplossingen. Onze organisatie kenmerkt zich als open, transparant en collegiaal. We beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes.


Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst, vinden wij als werkgever belangrijk en hier proberen wij je in te faciliteren. Het is bijzonder om bij ons te werken, want hoewel je bij een zelfstandige werkmaatschappij werkt, ben je toch onderdeel van een groot concern (VolkerWessels) en zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Ook kan er van dit concern gebruik gemaakt worden bij je verdere ontwikkeling.

 

Binnen ons bedrijf staan klantpartnerschap, resultaatgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel, jij draagt je steentje daar aan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket draagt daar uiteraard toe bij.

Interesse? Solliciteer direct!

+