HomeOver onsCarrière Werk mee als Timmerman m/v aan projecten waar je trots op kunt zijn!

Werk mee als Timmerman m/v aan projecten waar je trots op kunt zijn!

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv Productie/Uitvoering

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier

Mooie bouwprojecten!

Als timmerman je bijdrage leveren aan de realisatie van onze mooie bouwprojecten? Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv is op zoek naar talentvolle timmerlieden.

 

Als ervaren en zelfstandig of als aankomend timmerman ben je bij ons een belangrijke schakel in ons bouwproces. Jij maakt datgene wat op de tekening staat. Je verricht zelfstandig diverse timmerwerkzaamheden in zowel de verbouw als nieuwbouw. Jouw kennis, ervaring en vakmanschap hebben we nodig om onze projecten tot een succes te maken.

 

Je functioneert onder de verantwoordelijkheid van de uitvoerder of voorman op de bouw. Je neemt deel aan de periodieke toolboxmeetings en de eventuele werkoverleggen. 

Jouw profiel

  • Afgeronde vakopleiding timmerman
  • Je bent een enthousiast, gedreven, integer en flexibel persoon voor wie kwaliteit en veiligheid vanzelfsprekende voorwaarden zijn voor een goed project
  • Verder heb je naast je vakmanschap een no-nonsense mentaliteit, ben je kritisch op je eigen werk, kun je vooruit én meedenken met het bouwteam en samenwerken vind je vanzelfsprekend

VolkerWessels

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv is een werkmaatschappij van VolkerWessels. Dit Nederlandse concern verenigt 120 werkmaatschappijen met in totaal circa 12.000 medewerkers in Nederland (circa 16.000 wereldwijd). Daarmee maken we deel uit van een sterk netwerk. Een netwerk dat uitgebreide expertise in alle bouwdisciplines bundelt en samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten mogelijk maakt. Én dat de zekerheid biedt van een solide financiële positie.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is, waar ondernemerschap en creativiteit worden gewaardeerd. We zijn een sociaal bedrijf waarin collegialiteit centraal staat. Dat zie je niet alleen terug tijdens je werk, maar ook daarbuiten. Wij conformeren ons aan de CAO voor de Bouw & Infra.

Ons bedrijf

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv is sterk in het realiseren van diverse projecten op het gebied van utiliteits- en woningbouw. Bij al onze werken gaan wij voor kwaliteit!

 

Juist doordat wij vroegtijdig bij een project betrokken zijn, is het mogelijk om eventuele problemen te erkennen en aan te pakken. Wessels Rijssen kan vanaf het ontstaan van het project sturing geven aan het gehele proces van haalbaarheid tot en met realisatie. Wij denken graag met opdrachtgevers mee in constructieve, kostenbesparende en duurzame oplossingen. Onze organisatie kenmerkt zich als open, transparant en collegiaal. We beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes.


Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst, vinden wij als werkgever belangrijk en hier proberen wij je in te faciliteren. Het is bijzonder om bij ons te werken, want hoewel je bij een zelfstandige werkmaatschappij werkt, ben je toch onderdeel van een groot concern (VolkerWessels) en zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Ook kan er van dit concern gebruik gemaakt worden bij je verdere ontwikkeling.

 

Binnen ons bedrijf staan klantpartnerschap, resultaatgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel, jij draagt je steentje daar aan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket draagt daar uiteraard toe bij.

Kom jij bij ons werken?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je meer weten?

Stuur dan een mail naar: info@wesselsrijssen.nl of bel tussen 17.00 en 20.00 uur met John Knoot: 06-50223408.

+