icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Amsterdam

Amsterdam Logistic Cityhub

In de haven van Amsterdam wordt een uniek en veelzijdig logistiek centrum gerealiseerd die moet gaan zorgen voor een duurzame oplossing voor het groeiende logistieke probleem van de stad.

125.000 m2
Opslagruimte
10.000 m2
Kantoorruimte
175
Loading docks
45.000 m2
Parkeergarage
4.000 m2
Urban garden

Logistiek en duurzaamheid

Direct aan het Noordzeekanaal, makkelijk bereikbaar vanaf de hoofdwegen, op één kilometer afstand van de ring Amsterdam en zeven minuten varen vanaf het stadscentrum. De Amsterdam Logistic Cityhub biedt de oplossing voor de groeiende logistieke belasting rondom de binnenstad. Het doel van de ontwikkelaars is efficiënt vervoer over 'the last mile', zonder enige uitstoot van fijnstof of CO2. Onder andere over het water worden goederen gedistribueerd naar het hart van Amsterdam.

Het gebouw

De Amsterdam Logistic Cityhub krijgt een opslagruimte van 125.000 m2 voor warehousing en palletopslag. Rondom het gebouw worden 175 loading docks ingericht. Aan de waterzijde van het pand kan vervoer over het water worden ingezet. Ook wordt er ca. 10.000 m2 kantoorruimte beschikbaar gesteld. Er komt een hoogwaardig bedrijfsrestaurant, een parkeergarage en er wordt een urban garden van 4.000 m2 aangelegd.

cityhub.JPG

Bouwcombinatie

De bouwcombinatie CityLogistics B.V. bestaat uit de bedrijven: 
- Visser & Smit Bouw B.V.
- Systabo B.V.
- Bouwbedrijf Wessels Rijssen B.V.

Contactpersoon
M. Lammertink
Projectleider
info@wesselsrijssen.nl