icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Hal Nijhof Wassink

Voor de Nijwa Groep te Rijssen hebben wij onlangs een nieuw kantoor met werkplaats/garage gerealiseerd op het voormalige terrein van P&K Kraanbedrijf & Transportservice B.V.

Architect:
pr8 architecten

Hal Nijhof Wassink

Het project bestaat uit ca. 1300m2 nieuwbouw kantoor, ca. 900m2 herbouw magazijn/werkplaatsreceptie en ca. 4000m2 nieuwbouw werkplaats/garage.

 

Gerelateerd project: Kantoorpand Nijhof Wassink

Werkplaats

De werkplaats is in alle opzichten voorbereid op de toekomst. Zo zijn alles facetten aanwezig voor onderhoud en service aan LNG-voertuigen.

De werkplaats is voorzien van 15 lange onderhoudsstraten. Deze onderhoudsstraten zijn langer, zodat er trucks, opleggers en bedrijfswagens tegelijk kunnen servicen om zo een wachttijd tot een minimum te beperken. Drie straten zijn voorzien van een gasdetectiesysteem om zo veilig onderhoud en service voor LNG-voertuigen te verrichten. Daarnaast is ook voor elektrisch aangedreven voertuigen alles aanwezig om de best mogelijk service te kunnen bieden.

 

Kantoor

Het kantoor wordt hoogwaardig afgewerkt met onder andere een luxe vloer-/ wandafwerking en interieur.

Duurzaamheid

Op het dak van het pand liggen 480 zonnepanelen. Verder is het pand uitgerust met energiezuinige LED-verlichting en zijn bruikbare componenten van het gebouw dat op deze locatie stond hergebruikt bij de bouw.

Contactpersoon
M. Kreijkes (Marcel)
Projectleider
mkreijkes@volkerwessels.com