icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint
Assen

Hotel Van der Valk

In 2009 hebben wij bij Hotel van der Valk Assen 56 nieuwe hotelkamers en een parkeergarage gerealiseerd.

Opdrachtgever
Van der Valk
Architect
P.A.M. Teunissen Architektenbureau
Vloeroppervlak
3.107 m²

Project

Het project betreft de uitbreiding van de logiesverblijven van Hotel van der Valk te Assen. Dit bestaat uit het realiseren van 56 kamers met hieronder een parkeergarage en bergruimte. Het nieuwe bouwvolume sluit aan op de korte vleugel van het hotel en zal de bestaande kamerstructuur en architectonische vormgeving doorzetten. Op deze manier ontstaan twee gelijkwaardig opgebouwde vleugels. Tijdens de bouw is het hotel volledig in gebruik gebleven.

Oppervlak

Het bebouwde oppervlak van de uitbreiding is ca. 850 m² met een afmeting van ca. 35 x 23.4 meter. Het bestaat uit een kelder met daarboven vier bouwlagen, waarbij de goot- en nokhoogte gelijk zijn aan het bestaande gebouw.

Gerelateerd project:

Contactpersoon
G.J. Boers (Gertjan)
Projectleider
gboers@volkerwessels.com