icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

In 2022 opgeleverd, de herinrichting van de Reggeveste.

Architect:
Reitsema & partners
Interieur:
Harmeling Interieurs B.V.

De Reggeveste werd met zijn moderne uitstraling nieuw opgeleverd in 2009 en is ontworpen door de Architecten Stefan Ritzen en Zorica Jovanovic in opdracht van Reggefiber, het toenmalige glasvezelbedrijf van Reggeborgh. 

 

Architectenbureau Reitsema & partners verzorgde de interne verbouwing op een natuurlijke manier waar oud en nieuw samengaan op hoogwaardig niveau om een gevoel van thuiskomen te bieden voor zowel bezoeker als medewerker. Om dit te creeeren is er verder gebouwd met de bestaande ontwerpstijl.

 

Om het verlichte atrium met de donkere kantoorvleugels te verbinden werden de materiaalkeuzes van het atrium doorgevoerd. Daarnaast is er meer openheid gecreeerd door de 2 trappenhuizen te verbinden met het atrium.

De ronding van het gebouw en de verdiepingshoge deuren, kozijnen, wandkasten en plinten zijn met het bestaande deel en het nieuwe deel op materiaalkeuze op elkaar afgestemd.

Door de nieuwe ruimteverdeling onstaan op iedere verdieping aan beide vleugels zogenaamde huiskamers en bieden uitzicht op het atrium. Op deze wijze nodigen zij uit om samen te komen.

 

 

 

 

Contactpersoon
M. Kreijkes
Projectleider
mkreijkes@volkerwessels.com