icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Schildhof is een prachtig vormgegeven compact gebouw met 24 woningen, appartementen, penthouses en stadswoningen midden in hartje centrum van Rijssen. Het complex oogt intiem, exclusief en luxueus.

Ontwikkeling:
Walvoort ontwikkelaars
Architect:
Weusten Liedenbaum architecten
Bouwperiode:
Start Q4 2021 - Q2 2023
Bouwteam:
Wessels Rijssen / Goossen Te Pas Bouw

De appartementen, stadswoningen en penthouses worden zowel aangeboden als koopwoningen en als huurwoningen. Er zijn 15 koopappartementen, verdeeld over 3 penthouses en 12 appartementen. De overige 3 appartementen en 6 stadswoningen worden in een later stadium voor de verhuur aangeboden.

Onder het gebouw komen 24 parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage. Daarbij hebben alle bewoners een eigen berging op de begane grond.

Het ontwerp

Weusten Liedenbaum architecten heeft het ontwerp gemaakt voor de herontwikkeling voor de locatie van de voormalige Albert Heijn, ingeklemd tussen de Haarstraat en de Bouwstraat.

Aan de Haarstraat worden op de begane grond commerciele ruimten met daarboven drie lagen appartementen gerealiseerd. Op de bovenste bouwlaag ontstaan drie ruime penthouses. Aan de zijde van de Bouwstraat is de stallingsgarage, met een parkeerplaats voor de bewoners, half verdiept uitgevoerd. Daarboven komen 2-laags stadswoningen met een balkon met uitzicht op de Bouwstraat. Op de 2e verdieping, boven de stadswoningen, zijn 4 appartementen gesitueerd.

Contactpersoon
Marko Nijland
Projectleider
info@goossentepasbouw.nl