icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

MorgenWonen. De nieuwe bouwstandaard

Om antwoord te kunnen blijven geven aan de continu veranderende wereld, heeft VolkerWessels het bouw- en ontwikkelproces volledig herzien. Met een nieuwe blik op de markt zien we dat gezamenlijk duurzaam bouwen en ontwikkelen heel goed mogelijk is. Zo heeft VolkerWessels een concept ontwikkelt waarmee een woning binnen één dag gemonteerd kan worden, genaamd MorgenWonen®.

Logo MorgenWonen

Industrieel bouwen

Net als in de auto-industrie wordt er ontwikkeld en gebouwd vanuit een industrieel platform. Door gebruik te maken van slimme uitwisselbare platformelementen kan er ongekend snel gebouwd worden. Elk platformelement wordt vooraf in de fabriek geproduceerd, onder ideale omstandigheden. Na vervoer naar de locatie worden de onderdelen eenvoudig in elkaar gezet. Dit garandeert een hoge kwaliteit, betrouwbare en snelle levering en beperkt hinder en bouwafval op de locatie tot het minimum.

Doelgroep

De doelgroep van VolkerWessels is de groeiende groep woningzoekenden die te veel verdienen voor een sociale huurwoning, maar te weinig om een huis te kopen. De kant-en-klare woningen bieden meer luxe, tegen minder woonlasten. Nog nooit was uw investering zo snel verzilverd. Vandaag investeert u in MorgenWonen, en morgen kunnen de eerste bewoners er gebruik van maken. De huizen van MorgenWonen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard en zijn volledig afgewerkt.

Het hoogste rendement wordt niet behaald door te besparen op de korte termijn, maar door keuzes te maken die een positieve invloed hebben op de kosten tijdens de gehele levensduur van het huis. Dat is investeren volgens MorgenWonen.