icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 november 2015

Landelijke Samen Slimmer Bouwen dag bij Wessels Rijssen!

Vandaag, op donderdag 5 november 2015, wordt bij Wessels Rijssen de 1e Samen Slimmer Bouwen dag gehouden. Alle werkmaatschappijen van VolkerWessels Bouw- en Vastgoedontwikkeling (BVGO) geven deze dag extra aandacht aan het verbeterprogramma Samen Slimmer Bouwen.

Samen kunnen we het maken

Medewerkers van Wessels Rijssen zijn trots op het bedrijf en VolkerWessels. Door een beroep te doen op die trots wordt tijdens de Samen Slimmer Bouwen dag aandacht gegeven aan het vergroten van de kennisdeling voor collega’s en door collega’s.

 

Lean, Bim en Ketensamenwerking zijn de drie pijlers van ons verbeterprogramma Samen Slimmer Bouwen. Tijdens de SSB-dag wordt de stand van zaken onder de aandacht gebracht met behulp van deze pijlers. Daarbij staan we stil bij wat we hebben bereikt in 2015 en wat de doelstellingen en verwachtingen zijn voor 2016.

 

Hoe doen we dat?

We verwachten een actieve houding van alle medewerkers en stellen daarbij de volgende vragen:

  • Wat betekent SSB voor jou ?
  • Welke bijdrage kun jij leveren aan SSB ?

Thema 2015

Het thema tijdens de landelijke Samen Slimmer Bouwen dag is: zoek de verbinding en deel je ervaring.