icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Missie en visie

Missie

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv is een middelgroot bouwbedrijf dat door heel Nederland bouwopdrachten uitvoert in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. De meeste werken worden uit bouwteam of uit één op één relaties verworven. Het leveren van kwaliteit en service is een eerste vereiste. Dankzij deze filosofie heeft het bedrijf in de loop der jaren een uitstekende naam ontwikkeld. Dit is vooral te danken aan de gezamenlijke inzet van alle medewerk(st)ers.

Visie

Het is onze opdracht om een gezond bedrijf te zijn dat waarde toevoegt op economisch, sociaal, ecologisch en maatschappelijk gebied. Op centraal niveau is er een Corporate Social Responsibility beleid ontwikkeld waar op decentraal niveau invulling aan wordt gegeven. Werkmaatschappijen kunnen op basis van het concernbeleid hun eigen duurzaamheidsbeleid ontwikkelen, binnen of aanvullend op het kader van VolkerWessels. Er is nog veel te doen en wij zullen de komende tijd onze schouders zetten onder een verdere uitwerking van onze visie op het CSR-beleid. Dat doen wij samen met onze aandeelhouders, onze opdrachtgevers en vooral met onze medewerkers. Wij zullen onze krachten en gedachten bundelen, een afgewogen beleid samenstellen en natuurlijk de handen uit de mouwen steken!