Home Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

KVK gegevens:
Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv,
statutair gevestigd te Rijssen
KvK-nr: 06042214

BTW nr. NL004206034B01

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

Ons Bedrijf

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv is sterk in het realiseren van diverse projecten op het gebied van utiliteits- en woningbouw. Bij al onze werken gaan wij voor kwaliteit!

 

Juist doordat wij vroegtijdig bij een project betrokken zijn, is het mogelijk om eventuele problemen te erkennen en aan te pakken. Wessels Rijssen kan vanaf het ontstaan van het project sturing geven aan het gehele proces van haalbaarheid tot en met realisatie. Wij denken graag met opdrachtgevers mee in constructieve, kostenbesparende en duurzame oplossingen. Onze organisatie kenmerkt zich als open, transparant en collegiaal. We beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes.


Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst, vinden wij als werkgever belangrijk en hier proberen wij je in te faciliteren. Het is bijzonder om bij ons te werken, want hoewel je bij een zelfstandige werkmaatschappij werkt, ben je toch onderdeel van een groot concern (VolkerWessels) en zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Ook kan er van dit concern gebruik gemaakt worden bij je verdere ontwikkeling.

 

Binnen ons bedrijf staan klantpartnerschap, resultaatgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel, jij draagt je steentje daar aan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket draagt daar uiteraard toe bij.

De organisatie

De organisatiestructuur van het bedrijf is plat en open, terwijl de cultuur is te kenmerken als “no-nonsense” van waaruit op een sociale, efficiënte en slagvaardige manier gewerkt wordt. De totale personeelssterkte schommelt rond de 90 werknemers. Dankzij gezamenlijke inspanningen tussen management en haar vakkundige medewerk(st)ers heeft Wessels Rijssen een uitstekende naam verworven in de bouwsector in Nederland.

+