Home Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

KVK gegevens:
Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv,
statutair gevestigd te Rijssen
KvK-nr: 06042214

BTW nr. NL004206034B01

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

De huidige situatie

Bouwbedrijf Wessels Rijssen bv is een middelgroot bouwbedrijf dat bouwopdrachten uitvoert in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie in Nederland. De meeste werken worden uit bouwteam of uit één op één relaties verworven. Dankzij de filosofie, dat het leveren van kwaliteit en service een eerste vereiste is, heeft het bedrijf in de loop der jaren een uitstekende naam ontwikkeld, wat vooral te danken is aan de gezamenlijke inzet van alle medewerk(st)ers.

In de woningmarkt is Wessels Rijssen actief in het gehele werkgebied tussen topsegment en sociale woningbouw. In de utiliteitsbouw worden de werken vaak uitgevoerd in opdracht van overheids- en beleggingsinstellingen of door externe en interne ontwikkelingsbedrijven.

De organisatie

De organisatiestructuur van het bedrijf is plat en open, terwijl de cultuur is te kenmerken als “no-nonsense” van waaruit op een sociale, efficiënte en slagvaardige manier gewerkt wordt. De totale personeelssterkte schommelt rond de 90 werknemers. Dankzij gezamenlijke inspanningen tussen management en haar vakkundige medewerk(st)ers heeft Wessels Rijssen een uitstekende naam verworven in de bouwsector in Nederland.

+